Om företaget

Elit Transport Sweden AB är ett heltjänstföretag inom flytt och städ

Med många års erfarenhet har vi kommit att få en mag- och fingertoppskänsla för vad folk önskar sig av ett flytt- och städbolag. Ofta handlar det om respekt och kommunikation. Vi arbetar utifrån dina önskemål och förväntningar. När du kontaktar oss så lovar vi att vi kommer göra allt vi kan för att förstå dig som kund. Genom att vara lyhörda och flexibla så har vi kommit att bli uppskattade av kunder som vet vad de vill ha.
Våra fordon är väl lämpade för ändamålet, och våra chaufförer är meriterade och kunniga. Du kan alltid vara säker på att transporten sker på bästa och mest trygga sätt.

  TIPS INFÖR FLYTTEN

  Viktiga tips

När man ska flytta så är det viktigt att tänka igenom hur man vill att flytten ska fortlöpa. Vissa föredrar att packa med en struktur som gör att lådorna motsvarar olika rum. Medans andra föredrar att packa mer ostrukturerat. Vi ger dig gärna personliga råd om du är osäker på hur du ska gå tillväga.

  Att planera

Först och främst bör man ta ställning till när man vill att flytten ska vara genomförd. Många upplever att ett definitivt slutdatum gör att man arbetar mer effektivt och målmedvetet. När du kontaktar oss så bör du göra det i god tid för att vara säker på att vi får möjligheten att arbeta med dig hela vägen. Men oavsett när du kontaktar oss så kommer vi göra allt vi kan för att tillgodose dina förväntningar. Om du väljer att genomföra flytten på en av dina lediga dagar så ökar chanserna för att du kan vara delaktig i den utsträckning som passar just dig.

  Kartonger och material

Att ha hållbara flyttkartonger är nästan avgörande. Dessa blir en så betydande del av flytten att dåliga kartonger kan förstöra mycket. Viktigt är att de ger tillräckligt med stabilitet och även har handtag som inte skadar händerna. Därför lönar det sig att köpa särskilt lämpade kartonger från några av de mer kända byggvaruhusen. Att snåla in på dessa lönar sig sällan i längden. Kom bara ihåg att inte proppa kartongerna allt för fulla. Det är viktigt att de går att bära utan problem.

  Packschema

En bra idé är att hålla koll på allt man packar och anteckna. Detta kan ske endera på lådorna eller i ett separat block. Många föredrar att numrera lådorna och sedan skriva ned innehållet i ett dokument på datorn. På så sätt vet man vilken ordning man vill packa upp, och man hittar även bättre om det visar sig att man behöver något särskilt.

  Flyttstäd

Den sista fasen av en flytt handlar ofta om städ. Många föredrar att slippa den delen då det kan vara jobbigt att uppleva hur tom den forna bostaden känns utan möbler och inredning. När man anlitar städhjälp så finns det stora möjligheter till förmånliga RUT-avdrag. Om du anlitar oss så hjälper vi dig hela vägen.

Bor du i hyresrätt så garanterar vi att du får en städning som blir godkänd vid en eventuell besiktning.

Har du bestämt dig för att anlita hjälp?

Vi kommer inte att göra dig besviken!

Berätta om dina önskemål