Flyttfirma vid företagsflytt, kontorsflytt och som privatperson

BOHAGSFLYTT

Vi kan hjälpa dig med att flytta hela ditt bohag. Oavsett hur omfattande avstånden är. Med fingertoppskänsla och en vilja att kommunicera så ser vi till att din flytt hanteras med största möjliga respekt.

FÖRETAGSFLYTT KONTORSFLYTT

Ska ni byta lokaler eller avveckla inventarier? Vi arbetar gärna med er för att hantera alla era behov gällande företagsflytt. Kontakta oss för en offert så tar vi det hela därifrån.

FLYTTA UTOMLANDS

Nu för tiden är vi människor väldigt mobila och det är inte ovanligt att man helt enkelt flyttar till lett annat land. Vi har många samarbetspartners som dagligen hanterar långväga transport. Låt oss hjälpa dig med din kommande utomlandsflytt.

PIANO & KASSASKÅP

Pianon och kassaskåp är både tunga och ofta värdefulla. Vi är vana med att hantera denna sortens produkter på ett smidigt sätt. Vi garanterar dig att transporten sker effektivt och utan åverkan på din egendom.

MATERIAL

Om du vill ansvara för en del av flytten på egen hand så kan vi tillhandahålla det material som krävs. Vi har allt ifrån skyddande dukar till kraftfulla verktyg för transport. Hör av dig och beskriv dina behov.

STÄD

Genom att prioritera det som är viktigt kan vi erbjuda Sveriges mest prisvärda flyttstäd. När du kontaktar oss kan du vara säker på att du får ett förmånligt och pålitligt pris.

Boka din flytt / flytthjälp

Flytthjälp & flyttstädning i god tid till bra pris, med en flyttfirma som fokuserar på effektivitet och trygghet.

EXTRATJÄNSTER

 Nedmontering & montering av möbler

 Packning & uppackning

 Förpackningsmaterial

 Flyttstädning

 Magasinering

 Tunga föremål, t.ex. piano

Viktig information om flyttstädning

Har du bestämt dig för att anlita hjälp?

Vi kommer inte att göra dig besviken!

Berätta om dina önskemål